Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Lager att hyra i Söderort

56 m2 lager i Söderort att hyra

Lager att hyra i Söderort

Oslagbara förråd intill Stockholmsmässan med kommande T-bana! Spännande område som går från industriförort till modern stadsdel.

Nybyggda förråd i modern design med hög säkerhet. Bilaccess ända fram till porten. Plåtport om ca 90cm bred ger gott om plats för EU pallen. Raka tydliga ytor och ca 2 meters takhöjd. Detta förråd är utrustat med eluttag och ledbelysning. Exemplariska förvaringsytor för dig som vill ha en lättillgänglig access.

Quality Office driver kontorshotell och förråd med eleganta lösningar i expansiva affärsdistrikt. Måndag till fredag har vi vår värdinna i receptionen som hjälper dig och dina kunder.

Omgivningarna växer så det knakar och staden satsar hårt på området som berikas med såväl nya bostäder som nya arbetsplatser.

Quality Office förråd i Älvsjö Företagspark
Centralt läge med cykelavstånd till Västberga och granne med Stockholmsmässan. Staden har full focus på detta spännande tillväxtområde hit kommer T-bana, fler bostäder, parker och arbetsplatser. Runt om skönjer du redan spännande etableringar som sticker upp i omgivningarna. Denna stora byggnad är från 70-talet i sex våningsplan med alla tänkbara faciliteter. Alla förråd har direktaccess eller lasthiss. Snyggt nybyggt garage med över 120 parkeringsplatser för alla typer av drivmedel. I entrén ligger receptionen och områdets mest välbesökta restaurang med smakupplevelser från världens alla hörn.

Quality Office...