Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Östermalm

Modellfoto

Kontor att hyra på Östermalm

Om lokalen

Rum uthyres i del av mottagning ett stenkast från Stureplan mitt emot vackra Humlegården. Du kommer att ha ett eget rum på ca 11 kvm där du kan bedriva ditt arbete och har sedan tillgång till allmänna ytorna. I samma lokal arbetar även en tandhygienist som är ägaren av lokalen.

Lokalen har en välplanerad planlösning om ca 53 kvm som erbjuder en miljö där du och kunderna kommer trivas. Då lokalen är så pass centralt belägen mitt i Stockholm City så erbjuds en kort och enkel resväg för både dig såväl som kunderna. Detta innebär även att det är mycket folk i rörelse så att nå ut till potentiella kunder blir väldigt enkelt och bekvämt. I hyran ingår följande; Tillgång till väntrum, gemensamt kök där kökstillbehör finns, lugn balkong med sol att njuta av på lunch eller fikapaus samt toalett i anslutning till väntrummet. Vatten och luft finns draget till rummet samt uttag för internet och wi-fi finns även tillgängligt. Det finns även handfat, förvaringsskåp samt fönster mot vacker innergård. Nödvändigheter som el, vatten, sophämtning, värme och bredband ingår i hyra.

Rummet passar dig som arbetar som:

Kiropraktor
Naprapat
Hudvårdsterapeut
Medicinskt fotvård
Estetiska behandlingar
Läkare och behöriga som får utföra Botox & Fillers

Arbetar du med annat och är intresserad av rummet är du varmt välkommen att höra av dig.

Vid intresse tas första kontakt via mail [xxxx...