Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Lager att hyra i Söderort

Modellfoto

Lager att hyra Gösta Ekmans väg, Söderort

Om lokalen

Bra lastmöjligheter och två p-platser alldeles utanför porten! Lokalen utgörs till största del av en öppen yta som passar utmärkt att nyttjas som lager eller showroom alternativt en kombination av båda.

Om lokalen
Till största del har lokalen en öppen planlösning. Det finns även en kundmottagning med kundwc, ett kontorsrum, omklädningsrum, förråd, ytterligare två wc varav en större med nya ytskikt och dusch samt ett fikarum med pentry i lokalens inre region.

Denna lokal passar utmärkt som hantverkarlokal som behöver lager alternativt för utställningsverksamhet som showroom. Då den ligger intill ett bostadshus passar inte en sådan verksamhet som innebär att allt för frekvent och tung trafik utgår från lokalen. Lokalen har god access med markport för smidig in- och utlastning. Porten är ca 2,66 m bred och ca 2,26 m hög och styrs med fjärrkontroller. Takhöjden i lokalen varierar med en höjd på ca 2,49 m som lägst och ca 2.70 m till takbjälkarna. Takhöjden mellan dessa är högre.

Säkerhet: Lokalen har ett securitaslarm installerat.

Bredband: Tele2 (före detta ComHem) finns anslutet till fastigheten vilket är den billigaste bredbandslösningen som nuvarande hyresgäst använder. Fiber finns även indraget till lokalen.

Fastighetsägaren är öppen för att diskutera eventuella anpassningar.