Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor, showroom att hyra i Östermalm

110 m2 kontor, showroom i Östermalm att hyra

Flexibel kontorsyta 110m2 på Östermalm i Stockholm, Kommendörsgatan

Nu finns inom kort en kontorslokal ledig för inflyttning! Fräsch och rymlig lokal med centralt läge på Östermalm. Det finns dessutom en härlig uteterass att nyttja!

Beskrivning

Flexibel och stor kontorslokal på strax över 110m2, som kan delas upp på två rum med en redan existerande dragspelsvägg. Rummen kan hyras helt eller delvis möblerat, och gemensamma ytor delas med andra hyresgäster. Möjlighet att hyra del av rum, ett rum eller hela kontorslokalen. Lokalen är lagom stor för ca 25 personer och inrymmer ett större mötesrum (ca 20 pers) samt ett mindre mötesrum (4-6 pers). Dusch finns i lokalen. Möjlighet att nyttja en stor uteterassen, möblerad, som är gemensam för övriga hyresgäster i fastigheten. Några kvarter bort ligger både T-bana Östermalmstorg och Stadion.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Östermalmstorg och Stadion ligger nära. Även flertalet busslinjer går i närheten, bland annat linje 1 (blåbusslinje).

Service och omgivning

Förutom Östermalmstorg som ligger några kvarter bort finns det många trevliga restauranger i området. Annan övrig service som butiker, frisörer, apotek, kemtvätt, livsmedelsaffärer mm finns i närområdet. Köpcentrumet Fältöversten vid Karlaplan ligger också i närheten. Trots det centrala läget är området kring fastigheten mycket lugnt.

Tillträdesdatum

Fr o m september.